Trupul ultimului marinar român dispărut după naufragiul din Marea Adriatică a fost găsit - presă

Echipele de căutare au găsit luni, în Marea Adriatică, trupul celui de-al doilea dintre românii dispăruţi după scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, în largul coastelor Italiei, informează site-ul de ştiri CronacheMaceratesi.it.

794 afișări
Imaginea articolului Trupul ultimului marinar român dispărut după naufragiul din Marea Adriatică a fost găsit - presă

Trupul ultimului marinar român dispărut după naufragiul din Marea Adriatică a fost găsit - presă -2-

Trupul neînsufleţit al românului Vasile S., în vârstă de 39 de ani, a fost găsit luni dimineaţă în Marea Adriatică, în apropierea epavei pescadorului Sparviero.

Vineri, scafandri italieni găsiseră în aceeaşi zonă trupul unui alt român - Costel M., în vârstă de 35 de ani.

Pescadorul Sparviero - cu lungimea de 16 metri şi gabaritul de 16 tone - s-a scufundat pe 2 aprilie în Marea Adriatică, la circa patru kilometri în largul portului Civitanova Marche, în partea de centru-est a Italiei.

Cei doi marinari români - Costel M., în vârstă de 35 de ani, şi Vasile S. (39 de ani) - erau dispăruţi în urma accidentului.

Alţi doi marinari - un român şi un italian - au fost găsiţi morţi la scurt timp după naufragiu. Este vorba de românul Viorel George T., în vârstă de 19 ani, şi de italianul Michele F., în vârstă de 25 de ani. Doi marinari italieni - căpitanul Leonardo Coccia (23 de ani) şi Leo A. (37 de ani) - au fost salvaţi.

Procurorii din Fermo au dispus inculparea pentru omor multiplu din culpă a căpitanului pescadorului scufundat, Leonardo Coccia, în vârstă de 23 de ani, şi a tatălui său, Ferdinando Coccia, armatorul navei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici