Turcia a efectuat raiduri aeriene de amploare în Siria, ca ripostă la uciderea a zeci de militari de noaptea trecută

Turcia a efectuat raiduri aeriene de amploare în Siria, ca ripostă la uciderea a zeci de militari turci. Ankara susţine că a atacat peste 200 de obiective, eliminând peste 300 de militari sirieni.

1773 afișări
Imaginea articolului Turcia a efectuat raiduri aeriene de amploare în Siria, ca ripostă la uciderea a zeci de militari de noaptea trecută

Turcia a efectuat raiduri aeriene de amploare în Siria, ca ripostă la uciderea a zeci de militari

Armata turcă a atacat, vineri, sute de obiective militare din Siria, ca ripostă la uciderea a zeci de militari turci în provincia siriană Idlib, anunţă Ministerul turc al Apărării, precizând că sute de militari sirieni au fost ucişi.

„Sisteme aeriene şi terestre au lansat bombardamente asupra poziţiilor regimului de la Damasc şi vom continua atacurile”, anunţă Ministerul turc al Apărării.

Potrivit postului turc NTV, armata turcă a atacat peste 200 de ţinte militare din Siria, doborând cinci elicoptere şi distrugând zeci de vehicule militare. Au fost eliminaţi 329 de militari sirieni, susţine Ministerul turc al Apărării. Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

Atacurile sunt o ripostă faţă de bombardamentele armatei siriene în provincia Idlib (nordul Siriei), soldate cu moartea a 33 de militari turci şi rănirea altor 32.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici