Turcia, afectată de un val de frig şi ninsori abundente

Un val de frig şi de ninsori abundente afectează o mare parte a Turciei, perturbând traficul aerian şi facilitând producerea accidentelor rutiere, soldate deja cu un mort şi numeroşi răniţi.

180 afișări
Imaginea articolului Turcia, afectată de un val de frig şi ninsori abundente

Turcia, afectată de un val de frig şi ninsori abundente (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Compania aeriană Turkish Airlines a suspendat 44 de curse aeriene din cauza intemperiilor, fiind vorba în principal de zboruri interne.

La Karabük, în centrul Turciei, un autobuz şcolar s-a răsturnat din cauza poleiului, iar un elev a murit, alţi 18 fiind răniţi, conform agenţiei de presă Dogan.

Numeroase şosele au fost închise din cauza ninsorilor abundente, în principal drumul care face legătura între oraşul Izmir (vest), Ankara şi Istanbul.

Şcolile au fost închise şi în alte provincii din vestul, centrul şi nord-vestul Turciei, inclusiv în Ankara şi Istanbul. În nordul ţării se înregistrează întreruperi ale alimentării cu electricitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici