Twitter a marcat ca "potenţial înşelătoare" o nouă postare a preşedintelui SUA, Donald Trump

  • Twitter a marcat cu avertisment un mesaj al preşedintelui SUA, Donald Trump, despre riscul fraudelor electorale
  • Donald Trump atrăgea atenţia că vor fi distribuite "buletine de vot nesolicitate"
  • Platforma Twitter precizează că "votul prin corespondenţă este legal şi sigur"
703 afișări
Imaginea articolului Twitter a marcat ca "potenţial înşelătoare" o nouă postare a preşedintelui SUA, Donald Trump

Twitter a marcat ca "potenţial înşelătoare" o nouă postare a preşedintelui SUA, Donald Trump

Platforma de microblogging Twitter a plasat, joi, o etichetă de avertizare pe un mesaj în care preşedintele american, Donald Trump, atrăgea atenţia asupra riscurilor producerii unor fraude electorale în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

Donald Trump a transmis următorul mesaj prin Twitter: "Ca urmare a noului cuantum masiv şi fără precedent de buletine de vot nesolicitate care le vor fi trimise «alegătorilor» sau oricui altcuiva, anul acesta, rezultatele scrutinului din 3 noiembrie ar putea să nu se cunoască niciodată cu exactitate, după cum vor unii. Un alt dezastru electoral. Opriţi nebunia cu buletinele de vot!"

În ultimele luni, Donald Trump a criticat, fără a oferi dovezi, sistemul votului prin corespondenţă, avertizând că pot apărea fraude electorale.

Mesajul preşedintelui SUA a primit o etichetă de avertisment din partea Twitter. "Votul prin corespondenţă este legal şi sigur, experţii şi datele confirmă acest lucru", precizează compania Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici