Twitter dezactivează un mesaj al preşedintelui Trump, din motive de copyright

Twitter a dezactivat un mesaj pe care preşedintele Donald Trump l-a repostat sâmbătă, compania invocând o reclamaţie priivind drepturile de autor, anunţă Reuters.

440 afișări
Imaginea articolului Twitter dezactivează un mesaj al preşedintelui Trump, din motive de copyright

Twitter dezactivează un mesaj al preşedintelui Trump, din motive de copyright

Videoclipul, care includea un cânteec al grupului Linkin Park, a dispărut din feed-ul preşedintelui, sâmbătă târziu, cu notificarea: „Acest material media a fost dezactivat ca răspuns la un raport al proprietarului drepturilor de autor.

Trump a preluat tweet-ul de la directorul de socializare al Casei Albe, Dan Scavino, după ce a primit un aviz privind drepturile de copyright din partea Machine Shop Entertainment, compania de management deţinută de Linkin Park.

Casa Albă nu a comentat. Twitter a început să elimine tweet-urile lui Trump din luna mai, în repetate rânduri, invocând plângeri privind drepturile de autor sau încălcări ale unei politici împotriva ameninţărilor cu violenţa.

Twitter a eliminat o imagine pe care preşedintele a postat-o ​​pe 30 iunie, care includea o imagine cu Trump, din cauza unei plângeri a fotografului New York Times care a făcut imaginea.

De asemenea, compania a postat o avertizare pe un tweet al preşedintelui, la sfârşitul lunii mai, spunând că acesta încălcă regulile privind „glorificarea violenţei” atunci când a susţinut că autorităţile din Minneapolis vor răspunde cu duritate protestelor legate de moartea lui George Floyd.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici