Ucigaşul din Alabama a explicat, într-o scrisoare, cum şi-a omorât mama

Bărbatul care a ucis, marţi, zece persoane în statul Alabama a lăsat, înainte de se sinucide, o scrisoare în care a descris modalitatea prin care şi-a ucis mama, au precizat joi anchetatorii.

9 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul din Alabama a explicat, într-o scrisoare, cum şi-a omorât mama

Ucigaşul din Alabama a explicat, într-o scrisoare, cum şi-a omorât mama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael McLendon, în vârstă de 28 de ani, "a lăsat o scrisoare, care se află în posesia anchetatorilor, în care a descris cum şi-a ucis mama şi în care anunţa că îşi va pune capăt zilelor", a declarat directorul departamentului de securitate publică din statul Alabama, Christopher Murphy.

"Scrisoarea descrie cum McLendon avea un sentiment de ură faţă de membrii familiei sale din cauza unei dispute familiale", a precizat el într-un comunicat.

McLendon locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 52 de ani, în Kinston, un orăşel din statul Alabama, situat la graniţa cu Florida. McLendon şi-a împuşcat mama în cap, ulterior acoperind-o cu o pătură îmbibată cu un lichid inflamabil căreia i-a dat foc înainte de a pleca de acasă, a precizat procurorul din comitatul Coffee, Garry McAliley.

El a ucis, de asemenea, cei trei câini ai mamei sale şi a plasat cadavrele acestora la capul şi la picioarele defunctei, a adăugat el.

Mama acestuia tocmai îşi pierduse locul de muncă de la o fabrică de ambalare a cărnii, iar McLendon era implicat de mult timp într-o dispută cu rudele sale în legătură cu o Biblie a familiei pe care vroia să o obţină, a precizat procurorul.

El a încercat, în urmă cu zece ani, să intre în marină, dar a fost "dat afară după o lună, pentru înscriere frauduloasă" şi a fost pentru scurt timp cadet la Academia de Poliţie, dar a fost "destituit" după o lună, a menţionat Murphy.

"Declaraţiile lui McLendon au demonstrat că era deprimat şi nemulţumit de situaţia sa. Visul său era să devină puşcaş marin, apoi poliţist. Nu şi-a realizat nici unul din aceste visuri", a adăugat el.

Michael McLendon a ucis marţi zece persoane, dintre care mai mulţi membri ai familiei sale, în trei oraşe din statul Alabama, înainte de a se sinucide într-o fabrică înconjurată de poliţie.

Citeşte şi:

Alabama: 11 persoane, ucise de un bărbat înarmat (Video)

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici