Ucraina: atac aerian asupra unei zone rezidenţiale. O femeie a murit, patru persoane au fost rănite

O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite în timpul unui atac nocturn asupra unei zone rezidenţiale din Ucraina, anunţă surse ucrainene, potrivit Sky News.

334 afișări
Imaginea articolului Ucraina: atac aerian asupra unei zone rezidenţiale. O femeie a murit, patru persoane au fost rănite

Ucraina: atac aerian asupra unei zone rezidenţiale. O femeie a murit, patru persoane au fost rănite

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit în urma unui atac rusesc asupra unei zone rezidenţiale din regiunea ucraineană Harkov, a anunţat guvernatorul ucrainean Oleg Sinegubov.

El a anunţat pe Telegram că „o lovitură a fost înregistrată lângă o clădire rezidenţială de cinci etaje" în satul Kivsharivka. Racheta a provocat prăbuşirea peretelui unui apartament.

O clădire de nouă etaje din apropiere a fost avariată în timpul atacului. În interior se afla femeia care a murit.

Alte trei femei cu vârste de 35, 71 şi 81 de ani şi un bărbat de 74 de ani au fost răniţi, a precizat Sinegubov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici