Ucraina extinde lista de sancţiuni ce vizează oameni de afaceri, partide şi oficiali din Rusia

Ucraina a introdus noi sancţiuni la adresa mai multor entităţi din Rusia, inclusiv şase partide politice, organizaţii publice, cât şi mai mulţi oameni de afaceri şi oficiali ruşi, informează agenţia de ştiri Tass.

246 afișări
Imaginea articolului Ucraina extinde lista de sancţiuni ce vizează oameni de afaceri, partide şi oficiali din Rusia

Ucraina extinde lista de sancţiuni ce vizează oameni de afaceri, partide şi oficiali din Rusia

Printre partidele vizate se numără şi Rusia Unită, formaţiunea de guvernământ din această ţară.

Potrivit documentului, aprobat joi de preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, persoanelor vizate le este interzis să viziteze Ucraina şi să transfere fonduri în afara ţării. Sancţiunile sunt valabile pe o perioadă de trei ani, a informat Consiliul de siguranţă naţională şi apărare de la Kiev.

Pe listă se află şi Ella Pamfilova, preşedintele Comisiei Electorale Centrale din Rusia, cât şi mai mulţi oficiali din cadrul acestei instituţii.

Kievul a contestat legalitatea organizării scrutinului prezidenţial rus în fosta regiune ucraineană Crimeea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici