Ucraina şi Rusia se acuză reciproc de bombardarea civililor în Zaporojie

  • Moscova susţine că ucrainenii au bombardat în mod deliberat o şcoală din Zaporojie
  • Ucrainenii dau vina pe ruşi pentru bombardarea masivă a unui sat din regiunea Zaporojie
  • Trei civili au fost răniţi în urma atacurilor
276 afișări
Imaginea articolului Ucraina şi Rusia se acuză reciproc de bombardarea civililor în Zaporojie

Sursa foto: MediafaxFoto

Andriy Yermak, şeful administraţiei prezidenţiale a Ucrainei, a declarat pe contul său de Telegram că trupele ruse au bombardat satul Stepnohirske din regiune cu mai multe lansatoare de rachete, lovind o clădire administrativă.

„Sunt trei răniţi: două femei şi un bărbat”, a declarat Yermak.

Rusia a bombardat oraşul Zaporojie, lovind şi distrugând cel puţin 16 clădiri de acolo, potrivit lui Anatoliy Kurtiev, secretar în consiliul oraşului.

Vladimir Rogov, un oficial instalat de ruşi în părţile din Zaporojie controlate de Moscova, a declarat că forţele ucrainene au distrus o şcoală în satul Stulneve, în timp ce forţele de apărare aeriană au interceptat o dronă deasupra oraşului Tokmak.

Ministerul rus al Apărării a declarat sâmbătă că a distrus o serie de depozite de arme ucrainene din regiune în ultima zi. Comandamentul militar superior al Ucrainei a declarat că Rusia încearcă să oprească avansul Ucrainei acolo, bombardând puternic zona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici