Ucrainean în vârstă de 35 de ani, arestat pentru că a condus în stare de ebrietate falsificând permisul lui Boris Johnson

Un bărbat ucrainean în vârstă de 35 de ani a fost arestat de poliţia olandeză pentru conducere în stare de ebrietate, iar în maşina sa a fost găsit un permis de conducere fals „aparţinând” fostului premier britanic Boris Johnson.

396 afișări
Imaginea articolului Ucrainean în vârstă de 35 de ani, arestat pentru că a condus în stare de ebrietate falsificând permisul lui Boris Johnson

Ucrainean în vârstă de 35 de ani, arestat pentru că a condus în stare de ebrietate falsificând permisul lui Boris Johnson

Incidentul a avut loc duminică, la scurt timp după miezul nopţii, când bărbatul, un locuitor al oraşului Zuidhorn, din Ţările de Jos, s-a izbit de un stâlp în Groningen.

După impact, bărbatul a abandonat maşina, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei Thijs Mastra, dar a fost găsit ulterior de poliţişti pe un pod, nu departe de locul accidentului. „Bărbatul de 35 de ani nu a putut să se identifice şi a refuzat să facă testul etilotest”.

Poliţia a găsit apoi documentul fals care conţinea datele personale ale fostului premier britanic, a anunţat poliţia din Groningen pe contul de Instagram.

Agenţiile de aplicare a legii nu au putut spune unde a fost produsă licenţa contrafăcută, dar Kysia Hekster, fost corespondent în Rusia pentru postul public olandez Nos, a explicat într-un tweet că permisele de conducere false pot fi cumpărate cu uşurinţă din magazinele turistice din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici