Ucrainenii anunţă că armata rusă face recrutări

Rusia caută modalităţi de a suplimenta numărul de trupe, potrivit Statului Major General al Forţelor Armate ale Ucrainei.

3310 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii anunţă că armata rusă face recrutări

Ucrainenii anunţă că armata rusă face recrutări

Birourile de înregistrare şi înrolare militară ale Rusiei fac eforturi pentru a „rezolva problema reaprovizionării unităţilor sale cu resurse umane", au scris, joi, reprezentanţii armatei ucrainene, într-o postare pe Facebook.

Ucraina susţine că recrutorii ruşi îi înrolează acum pe cei care au fost concediaţi din serviciul militar începând cu 2012, în special şoferi, mecanici, specialişti în recunoaştere şi comandanţi juniori, anunţă Sky News.

De asemenea, Ucraina crede că Rusia caută să înroleze posesori de paşapoarte ruseşti în regiunea Transnistria din Republica Moldova, unde se află o mişcare separatistă. Un mic contingent militar rusesc se află în Transnistria de la începutul anilor 1990, dar regiunea nu are graniţe cu Rusia şi nu este clar cum ar putea furniza recruţi pentru armata rusă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici