ULTIMA ORĂ Un avion de vânătoare al SUA s-a prăbuşit în largul coastelor insulei japoneze Okinawa

Un avion de vânătoare de tip F/A-18 Hornet al Forţelor navale americane s-a prăbuşit în mare, la sud de insula japoneză Okinawa, piloţii reuşind să se catapulteze şi sunt în stare bună, potrivit autorităţilor militare SUA, informează site-ul postului BBC News.

2495 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Un avion de vânătoare al SUA s-a prăbuşit în largul coastelor insulei japoneze Okinawa

ULTIMA ORĂ Un avion de vânătoare al SUA s-a prăbuşit în largul coastelor insulei japoneze Okinawa

Avionul efectua o operaţiune de rutină în momentul în care "a suferit o defecţiune mecanică" în urma căreia cei doi membri ai echipajului au fost nevoiţi să se catapulteze.

Piloţii au fost recuperaţi din mare şi sunt în stare bună, fiind sub supravegherea medicilor la bordul portavionului USS Ranger, se arată într-un comunicat al Flotei a 7-a a SUA.

Acesta este al doilea incident în mai puţin de o lună în care sunt implicate aeronave de la bordul portavionului USS Ranger. La mijlocul lunii octombrie, un elicopter MH-60 Seahawk s-a prăbuşit pe puntea de zbor a portavionului, rănind 12 persoane.
 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici