Ultimele informaţii despre dictatorul dispărut. Dezertor nord-coreean:“Sunt 99% sigur. Kim Jong-un este mort”

  • Un celebru dezertor nord-coreean susţine că este sigur 99% că dictatorul Kim Jong-un este mort.
  • Ji Seong-ho spune că anunţul va fi făcut weekendul acesta.
  • Liderul suprem de la Phenian nu a mai fost văzut în public de la începutul lunii aprilie.
  • Presa sud-coreeană şi internaţională a speculat că acesta ar fi murit în urma unei operaţii la inimă sau că ar fi în comă.
  • Alte surse susţin că el s-a autoizolat de teama coroanvirusului într-o staţiune de lux.
11447 afișări
Imaginea articolului Ultimele informaţii despre dictatorul dispărut. Dezertor nord-coreean:“Sunt 99% sigur. Kim Jong-un este mort”

Ultimele informaţii despre dictatorul dispărut. Dezertor nord-coreean:“Sunt 99% sigur. Kim Jong-un este mort”

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un ar fi murit weekendul trecut. Un celebru dezertor nord-coreean, acum parlamentar sud-coreean, sunţine că este sigur de asta în proproporţie de 99%. Ji Seong-ho crede că Phenianul va anunţa asta în următoarele două zile.

Dezertorul susţine că a aflat din surse sigure că dictatorul a murit în urma unei operaţii la inimă, dar autorităţile statului comunist nu au făcut încă anunţul pentru că sunt prinse într-o luptă pentru putere, iar cele mai mari şanse de a-i lua locul este sora cea mică a lui Kim Jong-un. Afirmaţiile dezertorului nord-coreean sunt însă greu de verificat.

În Coreea de Nord, cei care discută despre familia prezidenţială pot ajunge în închisoare. Speculaţiile legate de starea de sănătate a lui Kim Jong-un au apărut după ce dictatorul nu a participat la ceremoniile legate de ziua bunicului său, Kim Ir-sen, sărbătoare de la care nu lipseşte niciun nord-coreean. De atunci, s-a scris că acesta a suferit o operaţie la inimă în urma căreia a murit sau este în stare vegetativă.

Coreea de Sud şi Statele Unite susţin că ştiu ce se întâmplă cu dictatorul, dar nu au dat mai multe informaţii, în timp ce imagini suprinse din satelit lasă impresia că acesta s-ar fi retras într-o staţiune din estul ţării, pentru a se feri de coronavirus.

Kim Jong-un se află în categoria celor cu risc ridicat în azul unei infecţii cu SARS CoV 2. El este obez, are diabet şi gută. Până acum, Coreea de Nord nu a oferit dovezi clare în ce priveşte starea dictatorului. S-a limitat în a publica două scrisori şi un document oficial, cu date din ultima săptămână şi semnate de Kim Jong-un.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici