Un adolescent primeşte peste 9 milioane de dolari în oferte de burse universitare

Un elev de 16 ani din statul american Louisiana a primit oferte de burse universitare în valoare totală de peste 9 milioane de dolari.

752 afișări
Imaginea articolului Un adolescent primeşte peste 9 milioane de dolari în oferte de burse universitare

Un adolescent primeşte peste 9 milioane de dolari în oferte de burse universitare

Dennis Barnes, care este în ultimul an la Liceul Internaţional din New Orleans, a aplicat în luna august a anului trecut la 200 de universităţi din întreaga ţară.
 
Până acum a fost acceptat la 125 de şcoli şi speră să primească mai multe oferte înainte de a decide unde se va înscrie.
 
Datorită ofertelor de burse, domnul Barnes ar putea stabili în curând un nou record naţional.
 
"Obiectivul meu este să ajung la 10 milioane de dolari", a declarat el pentru postul de televiziune local WWL-TV, care a raportat prima dată suma impresionantă pe care studentul a adunat-o.
 
În acest fel, Barnes ar depăşi un record american stabilit în urmă cu trei ani de o altă femeie din Louisiana, Normandie Cormier.
 
Cormier, care a urmat cursurile Universităţii Xavier din Louisiana şi care în prezent finalizează un masterat la Louisiana State University, i s-a oferit un ajutor total de 9,4 milioane de dolari de la aproximativ 140 de şcoli în 2019.
 
Potrivit The Guardian, ea a cerut recunoaşterea de la Guinness World Records pentru isprava sa şi, deşi organizaţia nu a putut găsi o persoană cu mai multe oferte în SUA, nu a putut stabili dacă a doborât un record mondial, având în vedere diferenţele globale dintre sistemele de învăţământ superior.
 
Barnes a declarat pentru WWL-TV că reţelele sale de socializare "au explodat" atunci când s-a răspândit vestea reuşitei sale.
 
El este preşedintele Societăţii Naţionale de Onoare, vorbeşte fluent spaniola, are o medie aproape perfectă (GPA) şi urmează deja să obţină credite universitare la Southern University din New Orleans.
 
Candidatura la atât de multe şcoli nu a fost "copleşitoare, aşa cum ar crede majoritatea oamenilor", a adăugat el. "Am început la începutul anului şcolar şi, pe o perioadă lungă de timp, am aplicat."
 
Într-o declaraţie publicată de şcoala sa, Barnes a spus că intenţionează să urmeze o diplomă dublă în informatică şi justiţie penală şi că va anunţa luna viitoare ce colegiu intenţionează să urmeze.
 
Sfatul său pentru ceilalţi candidaţi: "Drumul către un viitor de succes este să planificaţi din timp, să stabiliţi conexiuni cu partenerii colegiului şi să ştiţi că, dacă vă puteţi vedea viziunea, vă puteţi atinge obiectivul."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici