Un adversar în plus în calea ruşilor. Ninsori puterice şi viscol în Ucraina, în următoarele trei zile

Ninsori puternice sunt aşteptate în Ucraina în următoarele trei zile: vremea rea va duce la vizibilitate scăzută, condiţii grele de călătorie şi la zăpadă de peste 15 cm.

12507 afișări
Imaginea articolului Un adversar în plus în calea ruşilor. Ninsori puterice şi viscol în Ucraina, în următoarele trei zile

Un adversar în plus în calea ruşilor. Ninsori puterice şi viscol în Ucraina, în următoarele trei zile

În timp ce în unele zone ale Ucrainei ninge deja, ninsori puternice sunt aşteptate joi, presiunea deplasându-se spre nord dinspre Marea Neagră şi de-a lungul graniţei de est a Ucrainei cu Rusia joi şi vineri, potrviti CNN.

Meteorologii au estimat cele mai puternice ninsori joi şi vineri, dar vremea rea va ţine până sâmbătă.

Printre oraşele cheie afectate se numără Doneţk, Harkov şi Luhansk.

În Harkov şi Doneţk ar putea să se aştearnă un strat de zăpadă de peste 20 cm, în principal joi/vineri. Zăpada se va depune vineri şi sâmbătă şi în Harkov.

În plus faţă de ninsori, se aşteaptă ca vântul să sufle puternic în următoarele trei zile.

Temperaturile se vor menţine scăzute, la limita îngheţului, până la sfârşitul săptămânii, deşi o masă de aer şi mai rece pare să ajungă în Ucraina săptămâna viitoare, după ninsori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
viscol,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici