Un agent FBI ce lucra în dosarul Petraeus, anchetat la rândul lui

Un agent al FBI care lucrează la dosarul ce a determinat demisia directorului CIA David Petraeus a făcut el însuşi obiectul unei anchete interne din cauza comportamentului său.

349 afișări
Imaginea articolului Un agent FBI ce lucra în dosarul Petraeus, anchetat la rândul lui

Un agent FBI ce lucra în dosarul Petraeus, anchetat la rândul lui (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Agentul, care nu a fost identificat, i-a trimis fotografii cu el cu pieptul gol lui Jill Kelley, femeia care locuieşte în Florida şi care i-a cerut ajutorul după ce a primit mesaje de ameninţare, relatează Wall Street Journal.

S-a dovedit că aceste e-mailuri proveneau de la Paula Broadwell, iar investigaţiile ulterioare au stabilit că Broadwell a avut o relaţie cu directorul CIA. Acest scandal l-a determinat pe David Petraeus să demisioneze din funcţie vineri.

Agentul FBI a fost retras din acest caz vara trecută, iar în prezent face obiectul unei anchete interne, conform Wall Street Journal.

Potrivit unor surse anonime citate de cotidian, superiorii agentului respectiv au început să îşi pună întrebări în momentul în care au văzut că anchetatorul devenise complet "obsedat" de dosarul la care lucra.

Ei au descoperit e-mailuri trimise de agent cu fotografii ale lui cu pieptul gol.

Mărturisirea privind infidelitatea conjugală a directorului CIA a pătat gloria unuia dintre cei mai populari generali americani şi a îngropat speculaţiile privind viitorul politic al unui bărbat pe care mulţi îl vedeau candidând la un moment dat pentru Casa Albă din partea republicanilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici