Un agent Secret Service a fost găsit mort, existând suspiciuni de sinucidere

Un agent al Secret Service suspectat că avea o relaţie amoroasă cu o femeie originară din Mexic a fost găsit mort, anchetatorii examinând ipoteza unei sinucideri, informează CNN.

160 afișări
Imaginea articolului Un agent Secret Service a fost găsit mort, existând suspiciuni de sinucidere

Un agent Secret Service a fost găsit mort, existând suspiciuni de sinucidere

Potrivit surselor citate de CNN, agentul Rafael Prieto, în vârstă de 48 de ani, făcea parte din unitatea care asigură protecţia preşedintelui Barack Obama.

Secret Service a confirmat joi că decesul lui Prieto, care a avut loc sâmbătă, este anchetat de poliţia din Washington DC.

Agentul fusese suspendat din Secret Service pentru că era suspectat că avea o relaţie amoroasă de lungă durată cu o imigrantă mexicană.

"Nu existau suspiciuni că ar fi fost divulgate informaţii sensibile în cadrul acestei relaţii", a declarat o sursă din cadrul Secret Service.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici