Un alt episod şocant în China: Un camion calcă un copil, apoi trece din nou peste el să se asigure că a murit

După tragedia din 13 octombrie, în care o fetiţă de doi ani a fost călcată de o maşină şi 18 persoane au ignorat-o, o altă dramă în care este implicat un copil a avut loc în China. Un băiat de 5 ani, Xiong Make, a fost călcat de un şofer de camion, care a mai trecut apoi o dată peste el pentru a se asigura că a murit.

15143 afișări
Imaginea articolului Un alt episod şocant în China: Un camion calcă un copil, apoi trece din nou peste el să se asigure că a murit

Un alt episod şocant în China: Un camion calcă un copil, apoi trece din nou peste el să se asigure că a murit (Imagine: Daily Mail)

Ao Ying, în vârstă de 35 de ani, l-a lovit întâmplător pe copil în timp ce acesta se îndrepta către şcoală, dar apoi l-a călcat intenţionat pentru a nu plăti spitalizarea băiatului, informează dailymail.co.uk.

"Am văzut camionul dând un pic în spate, apoi mergând din nou în faţă. Xiong a fost prins între roţile camionului, în timp ce acesta continua să se mişte încă zece metri", a declarat un martor al incidentului din Luzhou, provincie situată în vestul Chinei.

Poliţia susţine că Ao Ying s-a certat timp de şapte ore cu părinţii copilului în legătură cu mărimea pagubelor produse de accident. Şoferul a negat că a trecut pentru a doua oară peste băiat.
Surse din staff-ul guvernamental au susţinut că Xiong Make a murit în urma impactului şi că trupul său nu a fost luat imediat de pe şosea pentru că locuitorii satului îi cereau cu înverşunare şoferului compensaţii în urma accidentului.

În China, compensaţiile plătite în urma unui deces sunt mai mici decât cele ale spitalizării unei persoane. Regimul comunist din China nu asigură asistenţă medicală gratuită celor 1.3 miliarde de cetăţeni ai săi.

Teama de cheltuieli de spitalizare foarte mari se presupune că s-ar afla şi în spatele celeilalte tragedii din China, cea în care fetiţa de doi ani, Yueyue, a murit după ce a fost călcată de două maşini în oraşul chinez Foshan, din provincia Guandong. Şoferii celor două maşini care au trecut peste fetiţa de doi ani au fost arestaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici