Un atac armat a avut loc în Berlin. Mai multe persoane au fost rănite la Kreuzberg

  • Patru persoane au fost rănite grav într-un atac atac care a avut loc în Berlin, în primele ore ale zilei de sâmbătă.
  • Ofiţeri de poliţie înarmaţi au fost dislocaţi la faţa locului în districtul Kreuzberg, potrivit BBC.
  • Cei patru răniţi au vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani. Un bărbat a fost atacat pe canalul Landwehr, fiind împuşcat în picior.
3052 afișări
Imaginea articolului Un atac armat a avut loc în Berlin. Mai multe persoane au fost rănite la Kreuzberg

Un atac armat a avut loc Berlin. Mai multe persoane au fost rănite la Kreuzberg

Procurorul general al oraşului a declarat că incidentul este posibil să fi fost efectuat de membrii bandelor rivale de crimă organizată.

O echipă de criminalişti a preluat ancheta, potrivit BBC.

Potrivit unei declaraţii a poliţiei, locuitorii au alertat autorităţile cu puţin timp înainte de ora locală 04:00 (03:00 GMT) după ce au auzit focuri de armă. Răniţii, toţi bărbaţii, au fost duşi la spital.

Fotografiile de la faţa arată daune create prin împuşcare la uşa unei clădiri vizavi de sediul Partidului Social Democrat (SPD).

Poliţia a spus că nu ştie câţi autori ar putea fi implicaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici