Un atac cu rachete ruseşti a lovit infrastructura din Kiev - oficiali

Un atac cu rachete ruseşti a lovit sâmbătă dimineaţa infrastructura critică din Kiev, iar în districtul Dniprovskiy din capitala ucraineană au răsunat explozii, au declarat un înalt oficial prezidenţial şi alţi oficiali.

2274 afișări
Imaginea articolului Un atac cu rachete ruseşti a lovit infrastructura din Kiev - oficiali

Un atac cu rachete ruseşti a lovit infrastructura din Kiev - oficiali

Jurnaliştii de la Reuters au auzit o serie de explozii în Kiev, înainte ca o sirenă de raid aerian să sune în oraş. Oficialii au spus locuitorilor să se adăpostească.
 
„Atac cu rachete asupra unor facilităţi de infrastructură critică. Detaliile sunt în curs de verificare", a declarat Kyrylo Tymoshenko, şeful adjunct al biroului preşedintelui.
 
Administraţia militară de la Kiev a declarat că o instalaţie de infrastructură a fost lovită, dar nu a precizat care.
 
„Explozii în districtul Dniprovskiy. Toate agenţiile se îndreaptă spre locul incidentului. Rămâneţi în adăposturile voastre!", a scris primarul Kievului, Vitali Klitschko, pe Telegram.
 
El a precizat că resturile unei rachete s-au prăbuşit pe o zonă nerezidenţială din districtul Holosiivskiy, în vestul Kievului.
 
Rusia a lovit infrastructura energetică vitală a Ucrainei cu rachete şi drone începând din octombrie, provocând pene de curent generalizate şi întreruperi ale încălzirii centrale şi ale apei curente, în timp ce iarna se apropie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici