Un australian şi-a violat fiica timp de 30 de ani - VIDEO

Un bărbat australian, despre care se presupune că ar fi tatăl a patru copii, proveniţi dintr-o relaţie cu fiica sa, pe care ar fi violat-o în mod repetat timp de peste 30 de ani, a fost arestat, informează site-ul www.cnn.com, care citează presa australiană.

116 afișări
Imaginea articolului Un australian şi-a violat fiica timp de 30 de ani - VIDEO

Un australian şi-a violat fiica timp de 30 de ani

Potrivit sursei citate, care a preluat informaţia din ziarul Herald Sun, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a început abuzurile faţă de fiica sa în anii 1970, când fata avea numai 11 ani, şi s-au repetat zilnic şi ar fi continuat până în anul 2007.

În urma acestor violuri repetate au rezultat patru copii, toţi suferind de diverse malfomarţii la naştere, iar dintre aceştia unul a murit ulterior, mai notează CNN, care citează Herald Sun.

Autorităţile din sud-estul statului Victoria din Australia nu au confirmat pentru CNN informaţiile prezentate de ziarul Herald Sun, invocând texte legale care interzic dezvaluirea de informaţii care ar putea duce la identificarea bărbatului în cauză. Singurele informaţii date de funcţionarii de la Curtea naţională din Melbourne au fost acelea că bărbatul a fost arestat pentru viol şi incest.

Ministrul pe probleme şi servicii comunitare a statului Victoria din Australia, Lisa Neville, a declarat pentru CNN că agenţia pe care o conduce investighează cazul. "Ca părinte, aceasta nu este decât o groaznică şi terifiantă poveste", a spus ea.

Video Stirileprotv.ro

Potrivit CNN, cazul a provocat agitaţie în Australia, făcându-se foarte multe comparaţii cu cazul lui Josef Fritzl, bărbatul de 73 de ani din Austria, care şi-a ţinut încuiată fiica în pivniţa casei timp de 24 de ani şi cu care a făcut şapte copii.

Presa locală australiană a mai comparat cazul şi cu cel al lui Jaycee Lee Dugard, femeia care a fost răpită din South Lake Tahoe din statul american California la vârsta de 11 ani, ţinută prizonieră timp de 18 ani şi cu care răpitorul a făcut doi copii.

Suspectul din cazul petrecut în Australia a negat răpirea fiicei sale, dar a fost arestat după ce testele DNA au spus altceva, mai arată CNN citând Herald Sun.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici