Un avion de luptă s-a prăbuşit în Ucraina, cei doi piloţi ai aeronavei fiind ucişi

Armata ucrainiană a anunţat că un avion de luptă s-a prăbuşit în Ucraina în timpul unui exerciţiu comun cu forţele aeriene din SUA şi alte forţe aeriene ale NATO, ambii piloţi fiind ucişi, relatează Associated Press.

5213 afișări
Imaginea articolului Un avion de luptă s-a prăbuşit în Ucraina, cei doi piloţi ai aeronavei fiind ucişi

Un avion de luptă s-a prăbuşit în Ucraina, cei doi piloţi ai aeronavei fiind ucişi

Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei a transmis că o aeronavă cu două locuri de tip Su-27UB s-a prăbuşit marţi în regiunea Kmelnitskyi, iar o echipă de salvare a descoperit că cei doi piloţi ai avionului au murit.

Forţele aeriene ale SUA din Europa şi Africa au emis un comunicat în care au anunţat că au fost informate în legătură cu acest accident. Comandamentul a comunicat că „poate confirma că un membru al serviciului american a fost implicat în acest incident”, dar nu a confirmat moartea pilotului american.

Personalul din nouă naţiuni participă la exerciţiile Clear Sky 2018, care au început în Ucraina pe 8 octombrie. Acestea includ membrii unei unităţi de gardă din California cu sediul în Fresno, California.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici