Un avion militar american s-a prăbuşit deasupra estului Mării Mediterane

Un avion militar american s-a prăbuşit deasupra estului Mării Mediterane, a anunţat Comandamentul SUA din Europa.

1769 afișări
Imaginea articolului Un avion militar american s-a prăbuşit deasupra estului Mării Mediterane

Un avion militar american s-a prăbuşit deasupra estului Mării Mediterane

Comandamentul a precizat într-un comunicat că aeronava s-a prăbuşit în timp ce făcea operaţiuni de antrenament, notează Associated Press.

Cauza este în curs de investigare, dar nu există indicii că ar fi fost implicată vreo activitate ostilă.

Comandamentul a precizat că, din respect pentru familiile afectate, nu vor fi făcute publice alte informaţii despre personalul implicat.

Nu este clar cărui serviciu militar aparţinea aeronava.

Forţele aeriene au trimis escadrile suplimentare în regiune, iar portavionul USS Gerald R. Ford, care are la bord o serie de aeronave, a operat, de asemenea, în estul Mediteranei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici