Un bărbat a atacat cu cuţitul un grup de copii pe o stradă din Polonia: un băiat a murit

Un băiat în vârstă de 5 ani a murit, marţi, după ce a fost înjunghiat în piept pe o stradă din Polonia, după ce grupul de preşcolari din care făcea parte a fost atacat de un bărbat, potrivit The Sun.

1449 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a atacat cu cuţitul un grup de copii pe o stradă din Polonia: un băiat a murit

Un bărbat a atacat cu cuţitul un grup de copii pe o stradă din Polonia: un băiat a murit

Micuţul se afla într-o excursie cu alţi preşcolari în oraşul Poznań când a fost atacat pe stradă.

Se pare că preşcolarii se plimbau în cartierul Łazarz când au fost atacaţi de un bărbat care mânuia un cuţit în jurul orei locale 10.00 (9.00 GMT).

Băiatul în vârstă de cinci ani a intrat în stop cardiac după ce a fost înjunghiat în piept.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost arestat.

Din nefericire, băiatul, deşi a fost transportat la spital imediat de către martori, a murit din cauza rănii.

Poliţia poloneză a scris pe Twitter: „În Poznań, a avut loc un atac ruşinos cu cuţitul asupra unui grup de preşcolari care se aflau la plimbare cu îngrijitorii lor. Agresorul a fost arestat de o poliţistă care trecea pe lângă locul incidentului în timpul liber”.

Poliţiştii au deschis o anchetă în legătură cu acest atac.

Motivaţiile atacatorului nu sunt încă prea clare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici