Un bărbat a fost arestat după ce a sărit cu paraşuta din vârful Turnului Eiffel

Un bărbat a fost arestat joi, la Paris, după ce a sărit din vârful Turnului Eiffel cu o paraşută, au anunţat poliţia şi operatorul monumentului.

356 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat după ce a sărit cu paraşuta din vârful Turnului Eiffel

Sursa foto: Twitter

Bărbatul, un alpinist experimentat, a pătruns în perimetrul turnului la scurt timp după ora 05:00 dimineaţa, cu mult înainte de deschiderea oficială a acestuia. El a fost descoperit rapid de paznici, dar a reuşit totuşi să ajungă în vârf înainte ca cineva să îl oprească, având paraşuta într-un rucsac.
 
Odată ajuns în apropierea vârfului, bărbatul a sărit de pe structura de 330 de metri înălţime. Bărbatul a aterizat pe un stadion din apropiere, unde a fost arestat pentru punerea în pericol a vieţii altora, a declarat poliţia.
 
Turnul Eiffel este principalul punct turistic al capitalei franceze, atrăgând 5,9 milioane de vizitatori în 2022.
 
Deschiderea turnului, de obicei la ora 09:00, a fost uşor întârziată din cauza incidentului, iar operatorul sitului a depus plângere penală împotriva bărbatului, potrivit France24.
 
Săptămâna trecută, Turnul Eiffel a fost evacuat de două ori în aceeaşi zi în urma unor alerte false cu bombă.
 
Luni, doi turişti americani în stare de ebrietate au fost găsiţi dormind pe înălţimile turnului, după ce au evitat securitatea în noaptea precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici