Un bărbat a fost arestat în zona reşedinţei vicepreşedintelui SUA Kamala Harris cu puşca în maşină

Poliţia din Washington a arestat un bărbat din Texas, aflat în zona reşedinţei oficiale a vicepreşedintelui Kamala Harris, care avea o puşcă şi muniţie în maşină, relatează CNN.

447 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat în zona reşedinţei vicepreşedintelui SUA Kamala Harris cu puşca în maşină

Poliţia spune că ofiţerii l-au arestat şi acuzat pe Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, şi că o puşcă şi muniţie au fost recuperate din vehiculul său.

Un raport al poliţiei obţinut de CNN arată că ofiţerii susţin că Murray deţine o „puşcă semiautomatică AR-15, 113 gloanţe neînregistrate şi cinci încărcătoare pentru 30 de gloanţe”.

Potrivit poliţiei, el a fost acuzat pentru purtarea unei arme periculoase, purtarea unei puşti sau a puştii în afara unei afaceri, deţinerea de muniţie neînregistrată şi deţinerea unui dispozitiv de alimentare cu muniţie de mare capacitate.

Serviciul secret al SUA a declarat pentru CNN că ofiţerii l-au reţinut pe bărbat înainte ca poliţia metropolitană să ajungă la faţa locului. Un oficial al Serviciului Secret spune că niciuna dintre persoanele protejate nu se afla la reşedinţă în momentul incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici