Un bărbat a intrat neautorizat în cabina piloţilor unui avion american

Un bărbat a pătruns în mod neautorizat în cabina piloţilor unui avion al companiei US Airways şi a pretins în mod fals că era pilot, suspectul fiind reţinut de autorităţile americane.

239 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a intrat neautorizat în cabina piloţilor unui avion american

Un bărbat a intrat neautorizat în cabina piloţilor unui avion american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă pe Aeroportul internaţional din Philadelphia, la bordul unui avion care se pregătea să decoleze spre West Palm Beach, precizează filiala locală a CBS.

Potrivit postului local KYW, Philippe Jernnard, un cetăţean francez în vârstă de 61 de ani, purta un tricou pe care scria Air France şi avea un sacou de culoare neagră similară cu cel al piloţilor.

Bărbatul avea asupra sa o legitimaţie de acces falsă similară cu cea a personalului de bord de la Air France.

Suspectul a ajuns la bordul avionului pentru că îşi cumpărase un bilet, dar a intrat neautorizat în cabina piloţilor şi a fost găsit pe unul dintre scaunele de comandă.

În discuţiile cu ceilalţi membri ai echipajului, bărbatul a declarat că este pilot pentru avioane Boeing 747 al Air France. Rugat să se legitimeze, suspectul s-a enervat, iar membrii echipajului au chemat autorităţile. Bărbatul a fost reţinut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici