Un bărbat a supravieţuit cinci zile în sălbăticie după ce s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă

  • Un bărbat a supravieţuit 5 zile în sălbăticie după ce s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă.
  • Danny Sansbury a petrecut aproape o săptămână blocat în maşina sa, fără apă şi fără mâncare.
322 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a supravieţuit cinci zile în sălbăticie după ce s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă

Captură foto Cowlitz 2 Fire and Rescue via Daily Mail

Un bărbat dispărut de mai multe zile a fost descoperit în Cowlitz County, Washington, când un trecător a observat urme neobişnuite de cauciucuri care se îndepărtau de drum şi a sunat la 911.

Cowlitz 2 Fire & Rescue a localizat o camionetă verde într-o râpă la aproximativ 150 de metri sub marginea drumului, potrivit WFLA.

Ajunşi la vehicul, salvatorii au fost şocaţi să îl găsească pe Danny Sansbury, care dispăruse de aproape o săptămână. Acesta era grav rănit şi vizibil bolnav, dar, în mod miraculos, era în viaţă.

Au fost chemaţi şi alţi pompieri pentru a ajuta la salvare.

Odată scos în siguranţă, o ambulanţă l-a transportat la o şcoală locală, unde un elicopter Life Flight l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de urgenţă.

Terri Peck, o prietenă a lui Sansbury, a declarat: "M-am uitat jos şi încă nu-mi vine să cred că a supravieţuit mai mult de 5 zile în felul acesta".

Sansbury rămâne în stare critică, iar cauza accidentului este investigată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici