Un bărbat din Arizona, inculpat pentru că a vândut ilegal gloanţe perforante autorului atacului din Las Vegas, soldat cu 58 de morţi

Un individ din Arizona a fost inculpat pentru că a fabricat şi vândut ilegal gloanţe perforante autorului atacului armat de la Las Vegas din octombrie, soldat cu 58 de morţi, informează site-ul agenţiei de ştiri The Associated Press.

436 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Arizona, inculpat pentru că a vândut ilegal gloanţe perforante autorului atacului din Las Vegas, soldat cu 58 de morţi

Un bărbat din Arizona, inculpat pentru că a vândut ilegal gloanţe perforante autorului atacului din Las Vegas, soldat cu 58 de morţi

Anchetatorii au găsit mai multe gloanţe perforante nefolosite în camera de hotel de unde atacatorul, Stephen Paddock, a tras în participanţii la un concert de muzică de la Las Vegas.

Poliţia a identificat pe aceste gloanţe amprentele lui Douglas Haig, un furnizor de muniţie din statul Arizona. Acesta nu avea licenţă să fabrice gloanţe perforante, potrivit documentelor prezentate de autorităţi.

"Nu am avut nicio contribuţie la ceea ce a făcut Paddock", a declarat Haig presei, adăugând că nu era nimic neobişnuit cu privire la tipul sau cantitatea de muniţie pe care Paddock le-a cumpărat.

"Nu aveam cum să-i citesc ce are în minte", a completat Haig.

Bărbatul a fost arestat pentru scurt timp, fiind eliberat cu condiţia să nu deţină arme sau muniţie.

În cazul în care este găsit vinovat, Haig ar putea primi o condamnare de până la 5 ani de închisoare şi obligat să plătească o amendă de până la 250.000 de dolari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici