Un bărbat din Australia şi-a îngropat de vie fosta iubită ca să se răzbune pentru că l-a respins

Un bărbat din Adelaide, Australia, supărat că a fost respins de fosta sa iubită, a decis să se răzbune şi a legat-o cu bandă adezivă şi legături de cablu înainte de a o îngropa de vie.

1683 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Australia şi-a îngropat de vie fosta iubită ca să se răzbune pentru că l-a respins

Sursa foto: Twitter

Tarikjot Singh, în vârstă de 22 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea studentei la asistenţă medicală, fosta sa iubită Jasmeen Kaur, în vârstă de 21 de ani.
 
În pledoariile de condamnare de la Curtea Supremă din Australia de Sud, miercuri, procurorul Carman Matteo SC a declarat că Singh a ucis-o pe femeie ca un act de răzbunare după ce a fost respins.
 
Procurorul a spus că Singh a plănuit crima înainte de a o răpi pe Kaur de la locul de muncă în martie 2021, relatează The Guardian.
 
Corpul lui Kaur a fost găsit îngropat într-un mormânt puţin adânc la Moralana Creek. Ea a fost găsită cu mâinile legate la spate cu cablu şi cu picioarele legate cu bandă adezivă.
 
Există dovezi că a fost îngropată de vie, a declarat instanţa. Singh trebuia să fie judecat în acest an, dar a pledat vinovat la audierea sa din februarie.
 
El se confruntă cu o pedeapsă obligatorie pe viaţă, instanţa urmând să impună luna viitoare o perioadă de eliberare condiţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici