Un bărbat din Israel, acuzat că ar fi răpit un băiat din Italia, singurul supravieţuitor al prăbuşirii telegondolei din luna mai

  • Poliţia din Israel anchetează un bărbat care ar fi răpit un băiat în vârstă de 6 ani, din Italia.
  • Copilul este singurul supravieţuitor al tragediei din luna mai, dintr-o regiune muntoasă din nordul Italiei, când un cablu de la o telegondolă s-a rupt, prăbuşindu-se în gol.
  • Au fost 14 decese.
1425 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Israel, acuzat că ar fi răpit un băiat din Italia, singurul supravieţuitor al prăbuşirii telegondolei din luna mai
Eitan Biran a rămas în grija bunicii paterne. Părinţii băiatului şi fratele mai mic au murit în tragicul accident, unde alte 11 persoane şi-au pierdut viaţa. 
 
De atunci, Eitan s-a mutat la bunica paterna, în nordul Italiei. Sâmbăta trecută, bunicul din partea mamei l-a luat pentru a merge  împreună într-o excursie, dar nu s-au mai întors, conform Reuters.
 
Presa italiană spune că cei doi au mers până la graniţa cu Elveţia, cu maşina, iar apoi au luat un avion privat către Tel Aviv. 
 
Bunicul băiatului, Shmuel Peleg, a fost interogat de poliţia din Israel după ce autorităţile au primit o plângere cum că micuţul ar fi fost răpit şi dus în Israel, însă nu l-au pus sub acuzare.
 
După interogare, avocaţii acestuia au recunoscut însă că acesta a acţionat „impulsiv” fiindcă fusese exclus de la posibilitatea primirii custodiei şi era îngrijorat de starea de sănătate a băiatului. 
 
În ceea ce priveşte autorităţile italiene, acestea investighează o posibilă răpire. 
 
„Nu l-am răpit. L-am adus acasă. Vreau să clarific faptul că acţionăm pentru binele lui Eitan”, a spus soţia lui Peleg.
 
Între timp, ancheta privind condiţiile în care a avut loc tragedia din nordul Italei, continuă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici