Un bărbat din Nebraska a murit la numai o oră după nunta sa: „A trecut de la planificarea unei nunţi la planificarea unei înmormântări”

Un mire din Nebraska, SUA, a murit la o oră după ce a început ceremonia de nuntă, spun prietenii miresei.

1583 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Nebraska a murit la numai o oră după nunta sa: „A trecut de la planificarea unei nunţi la planificarea unei înmormântări”

Sursa foto: Twitter

În faţa copiilor lor, a părinţilor, a familiei şi a prietenilor, Toraze şi Johnnie Mae Davis au păşit luni la altar şi şi-au promis restul vieţii unul altuia.
 
La scurt timp după începerea ceremoniei, mirele a căzut, iar o ambulanţă a intervenit, transformând ceea ce trebuia să fie o zi de sărbătoare într-o tragedie.
 
"Cea mai fericită zi din viaţa lor s-a transformat într-o zi de tragedie", a declarat pentru NBC News Monica Miller, martorul miresei, care a fost prezentă la nuntă.
 
Prietenii încearcă acum să o sprijine pe mireasă.
 
O campanie de strângere de fonduri online pentru a ajuta la cheltuielile de înmormântare, dar şi pentru copiii cuplului strânsese peste 12.000 de dolari până vineri seara.
 
"A trecut de la planificarea unei nunţi la planificarea unei înmormântări", a declarat Miller, care organizează strângerea de fonduri.
 
Jewel Roberson, o prietenă a miresei, a declarat pentru KETV din Omaha că inima lui Toraze Davis s-a oprit pentru prima dată la o oră după ce a început ceremonia.
 
"Într-o secundă. S-a întâmplat în câteva secunde", a declarat Roberson pentru postul de televiziune. "A rămas văduvă şi s-a căsătorit într-un interval de 10 minute".
 
Înmormântarea lui Toraze Davis va avea loc pe 5 iulie, potrivit informaţiilor despre slujbă împărtăşite pe site-ul Good Shepherd Funeral Home.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici