Un bărbat fără adăpost a înjunghiat patru carabinieri la Roma

Un bărbat fără adăpost care suferea de tulburări mentale, înarmat cu un cuţit şi un ciocan, a înjunghiat miercuri patru carabinieri la Roma, a anunţat poliţia, citată de agenţia ANSA în pagina electronică.

280 afișări
Imaginea articolului Un bărbat fără adăpost a înjunghiat patru carabinieri la Roma

Un bărbat fără adăpost a înjunghiat patru carabinieri la Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai mulţi trecători au chemat poliţia după ce au fost ameninţaţi de bărbatul fără adăpost, care ulterior i-a atacat pe carabinierii sosiţi pentru a interveni în acest caz.

Un locotenent-colonel, şeful echipei de intervenţie, precum şi alţi trei ofiţeri au suferit răni la nivelul pieptului, picioarelor şi braţelor, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

Carabinierii răniţi au fost transportaţi la Spitalul Santo Spirito, în urma incidentului produs în cartierul Prati.

Atacatorul, care este cetăţean german, a fost arestat pentru tentativă de crimă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici