Un bărbat izolat la domiciliu în Spania a încercat să fugă din casă îmbrăcat în costum de T-Rex. Momentul în care se întâlneşte cu poliţiştii. VIDEO

Poliţiştii spanioli le-au cerut cetăţenilor să rămână acasă în timpul stării de urgenţă, după ce oamenii legii au întâlnit pe stradă o persoană îmbrăcată cu costum de dinozaur.

9597 afișări
Imaginea articolului Un bărbat izolat la domiciliu în Spania a încercat să fugă din casă îmbrăcat în costum de T-Rex. Momentul în care se întâlneşte cu poliţiştii. VIDEO

Foto: Twitter

Poliţiştii din Murcia au publicat videoclipul  cu incidentul neobişnuit pe Twitter. O persoană îmbrăcată cu un costum de T-Rex se plimba pe străzile pustii din Murcia. Aceasta a fost oprită de un poliţist care, cel mai probabil, a îndemnat-o să meargă acasă. 
 
 
Spania este lovită puternic de pandemia COVID-19. Peste 9.900 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 342 de oameni au murit din cauza bolii.
 
Guvernul de la Madrid a anunţat, luni după-amiază, decizia de a dispune închiderea frontierelor terestre, în contextul pandemiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici