Un camion a intrat în mulţime la o paradă LGBT din Florida. O persoană a murit, iar alta este grav rănită

  • Un camion a lovit o mulţime de spectatori la o paradă LGBT din sudul Floridei, sâmbătă.
  • O persoană a murit, iar alta a fost rănită.
1589 afișări
Imaginea articolului Un camion a intrat în mulţime la o paradă LGBT din Florida. O persoană a murit, iar alta este grav rănită

Sursă FOTO: profimediaimages.ro

Poliţia l-a reţinut pe şoferul de camion care a intrat în mulţime, la parada LGBT din Fort Lauderdale, a declarat primarul Dean Trantalis, pentru postul de televiziune din Miami WSVN, citat de Reuters.

Intenţia şoferului rămâne necunoscută, au spus poliţiştii, dar Trantalis a descris accidentul ca pe un atac deliberat asupra comunităţii LGBT.

Raportul arată că şoferul a acţionat de parcă ar fi făcut parte din paradă, dar la un moment dat a accelerat brusc.

„Ancheta asupra acestui incident este în lucru, analizăm şi evaluăm toate posibilităţile", a declarat într-un comunicat detectivul de poliţie Fort Lauderdale, Ali Adamson, adăugând că poliţia lucrează la acest caz cu Biroul Federal de Investigaţii.

Victimele, doi bărbaţi, au fost transportaţi la un centru medical local, unde unul a fost declarat decedat, iar celălalt este rănit grav.

Din cauza evenimentuluii, parada Stonewall Pride Parade a fost anulată, dar evenimentele festivalului vor continua, a potrivit anunţului Departamentului de Poliţie Wilton Manors făcut pe Twitter.

Reprezentantul democratic Debbie Wasserman Schultz, aflată în paradă, a scris pe Twitter că este în siguranţă, deşi a fost „profund zguduită şi devastată că s-a pierdut o viaţă, iar alţii au fost grav răniţi”.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici