Un camion a intrat într-un cortegiu funerar: 19 morţi şi 20 răniţi. Accidentul, provocat de ceaţă

Un cortegiu funerar în China s-a încheiat cu o tragedie. Cel puţin 19 persoane au murit şi alte douăzeci au fost rănite, când un camion a lovit alaiul.

1606 afișări
Imaginea articolului Un camion a intrat într-un cortegiu funerar: 19 morţi şi 20 răniţi. Accidentul, provocat de ceaţă

Un camion a intrat într-un cortegiu funerar: 19 morţi şi 20 răniţi. Accidentul, provocat de ceaţă

Incidentul a avut loc la ora locală 1.00 (20:00 în România, ieri), în localitatea Nanchang, din provincia estică Jaingxi.

Martorii au relatat că un camion a strivit cortegiului. Potrivit presei locale, oamenii au însoţit defunctul cu ofrande de-a lungul drumului, conducându-l spre crematoriu. Deodată, s-a dezlănţuit Iadul, cu cadavrele împrăştiate pe drum, strigătele răniţilor, sirenele ambulanţei. O posibilă cauză ar fi fost ceaţa densă.

Potrivit unor martori, cu puţin timp înainte de accident, a fost emis un anunţ prin care se avertizează asupra vizibilităţii slabe. Potrivit altora, alerta a venit la doar o oră după accident de la poliţia rutieră.

„Există vizibilitate slabă, ceea ce poate provoca cu uşurinţă accidente de circulaţie. Vă rugăm să fiţi atenţi la farurile de ceaţă… încetiniţi, conduceţi cu atenţie, păstraţi o distanţă de siguranţă faţă de maşina din faţă, evitaţi pietonii, nu schimbaţi benzile şi depăşiţi”, se arată în avizul Poliţiei.

Accidentele de trafic sunt frecvente în China din cauza lipsei unor controale stricte de siguranţă. În septembrie, 27 de pasageri au murit după ce un autobuz care îi transporta la unităţile de carantină Covid din provincia de sud-vest Guizhou s-a răsturnat pe o autostradă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici