Un client a lăsat un bacşis de 1.300 de dolari, în ziua redeschiderii restaurantelor, în Texas. El a cerut iniţial să plătească dublul bonului fiscal

  • Un bărbat din Austin, Texas, a fost atât de încântat de redeschiderea unui restaurant pe care îl frecventa înainte de pandemie, încât a lăsat un bacşis de 1.300 de dolari, la o nota de aproximativ 300 de dolari.
  • Texas a relaxat măsurile pentru combaterea coronavirusului, iar restaurantele au fost deschise recent în statul american.
1273 afișări
Imaginea articolului Un client a lăsat un bacşis de 1.300 de dolari, în ziua redeschiderii restaurantelor, în Texas. El a cerut iniţial să plătească dublul bonului fiscal

Cerere surprinzătoare. Un client a vrut să plătească dublul bonului fiscal, la un restaurant, după relaxarea măsurilor, în Texas. El a lăsat 1.300 de dolari în plus

Bărbatul şi familia acestuia au făcut o comandă consisentă de mâncare, în valoare de 337 de euro, la restaurantul Frog & The Bull. După ce a primit nota, clientul mulţumit a cerut să i se dubleze suma de plată, potrivit CNN.

Ospătarul, un tânăr de 18 ani, era uimit întrucât nu mai primise niciodată o astfel de cerere, aşa că l-a anunţat pe patronul restaurantului despre gestul inedit al clientului.

Generozitatea bărbatului nu s-a încheiat aici însă. După ce a primit nota de plată dublă, clientul a mai adăugat 300 de euro bacşis pentru ospătar şi încă 1.000 de euro „pentru casă”. Totalul plătit a fost astfel de 2.029 de dolari.

„Am fost cu adevărat şocat la început pentru că nu înţelegeam de ce îmi dă mie banii. A spus că este extrem de recunoscător că am deschis şi ne-am expus riscului pentru a servi comunitatea”, a spus ospătarul.

Restaurantul Frog & The Bull, cu specific iberic, fusese deschis cu cinci luni înainte de pandemie. Acesta şi-a întrerupt însă activitatea, la fel ca celelalte restaurante din SUA, la jumătatea lunii martie. Patronul a fost nevoit să concedieze o mare parte din angajaţi din această cauză.

Banii în plus plătiţi de client sunt o contribuţie bună pentru a pune din nou pe roţi afacerea, spune patronul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici