Un consilier al preşedintelui Donald Trump, responsabil pe problemele ce ţin de Orientul Mijlociu, va părăsi Casa Albă la începutul anului viitor

Dina Powell, consilier adjunct pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american şi responsabil pe problemele ce ţin de Orientul Mijlociu, va părăsi în curând Administraţia de la Washington, a anunţat, vineri, Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, relatează CBS News.

628 afișări
Imaginea articolului Un consilier al preşedintelui Donald Trump, responsabil pe problemele ce ţin de Orientul Mijlociu, va părăsi Casa Albă la începutul anului viitor

Un consilier al preşedintelui Donald Trump va părăsi Casa Albă la începutul anului viitor

Sanders a precizat că Powell va rămâne în interiorul Administraţiei de la Washington până la începutul anului viitor.

Dina Powell se ocupa şi de problemele din Orientul Mijlcoiu, făcând parte din echipa lui Jared Kushner, care este responsabilul cu revigorarea discuţiilor de pace dintre israelieni şi palestinieni. Oficiali ai Casei Albe au precizat că Powell va continua să îi ajute în problemele ce ţin de Orientul Mijlociu, însă nu au specificat detalii cu privire la acest aspect.

”Dina Powell a fost un consilier cheie şi de încredere al acestei Administraţii. Ea preconizase mereu să rămână în funcţie timp de un an, după care să se reîntoarcă acasă, la New York, de unde va continua să susţină agenda preşedintelui pe Orientul Mijlociu”, a transmis ofiţerul de presă al Casei Albe.

Sanders a adăugat că acest anunţ nu are legătură cu decizia lui Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitala Israelului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici