Un copil român de opt ani, abuzat sexual de un italian

Un copil român în vârstă de opt ani a fost abuzat sexual, în prezenţa surorii lui în grija căreia fusese lăsat, de către un italian de 28 de ani, care a fost arestat, sâmbătă dimineaţă, de carabinierii din Cicciano, provincia Napoli, relatează Corriere della Sera.

17 afișări
Imaginea articolului Un copil român de opt ani, abuzat sexual de un italian

Un copil român de opt ani, abuzat sexual de un italian (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, carabinierii din localitatea Cicciano, provincia Napoli, l-au închis pe Aniello Gradito, în vârstă de 28 de ani, din San Gennaro Vesuviano, tânărul fiind acuzat de acte sexuale comise asupra copilului român în vârstă de opt ani, în prezenţa surorii lui un pic mai mari, în grija căreia fusese lăsat.

Presupusa agresiune asupra minorului a avut loc în condiţiile în care părinţii copilului erau plecaţi mult timp de acasă, ei fiind vânzători ambulanţi. Potrivit aceleiaşi surse, copiii erau lăsaţi în grija vecinilor, presupusul agresor fiind unul dintre aceştia.

În acest caz, a fost declanşată o anchetă a carabinierilor din Cicciano sub coordonarea procurorilor, anchetatorii luând declaraţii atât copilului, cu ajutorul psihologilor, cât şi altor martori, inclusiv copii.

Ancheta, aflată în curs, va stabili dacă abuzul sexual comis asupra minorului a fost precedat şi de alte acţiuni ale tânărului care să-i determine pe părinţi să-şi dea seama de intenţiile italianului şi să ia măsuri de precaţie.

Tânărul italian a fost încarcerat la penitenciarul Poggioreale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici