Un criminal italian care a fugit din închisoare pentru a şaptea oară a fost găsit într-un ţarc pentru oi

  • Un criminal care a evadat dintr-o închisoare italiană pentru a şaptea oară la începutul acestei luni a fost găsit ascuns la o fermă.
  • Giuseppe Mastini a dispărut pe 6 septembrie dintr-o închisoare de maximă siguramnţă.
  • Acesta ar fi comis prima crimă la vârsta de 11 ani.
960 afișări
Imaginea articolului Un criminal italian care a fugit din închisoare pentru a şaptea oară a fost găsit într-un ţarc pentru oi

Profimedia

Un criminal care a evadat dintr-o închisoare italiană pentru a şaptea oară la începutul acestei luni a fost găsit, a precizat poliţia, notează BBC.
 
Acesta a fost urmărit până la o fermă din apropierea oraşului Sassari, unde era ascuns într-un ţarc de oi
 
Giuseppe Mastini, poreclit „Johnny ţiganul,” a fost eliberat temporar dintr-o închisoare de maximă siguranţă din Sardinia când a dispărut, pe data de 6 septembrie.
 
Mastini, care a fugit pentru prima dată din închisoare în 1987, ar fi comis prima sa crimă la vârsta de 11 ani.
 
După evadarea sa din 1987, a petrecut doi ani ascunzându-se, timp în care a ucis un ofiţer de poliţie, a răpit o tânără şi a comis zeci de spargeri.
 
Echipe de poliţie din Sassari, Cagliari şi Roma au participat marţi la capturarea sa.
 
Mastini, care îşi vopsise părul blond în încercarea de a-şi ascunde identitatea, ar fi spus poliţiştilor că ”a fugit din dragoste”, dar nu a dat alte explicaţii.
 
El nu era înarmat şi nu a opus rezistenţă, fiind dus din nou în arest, a spus poliţia.
 
Proprietarul fermei, fierarul Lorenzo Panei, în vârstă de 51 de ani, a fost si el arestat, fiind acuzat că a adăpostit un fugar.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici