Un cuplu de tineri români, condamnat în Franţa

Un cuplu de tineri români, de 19 şi 26 de ani, au fost condamnaţi la patru şi, respectiv, două luni de închisoare cu suspendare după ce jandarmeria franceză a descoperit în apartamentul lor mărfuri furate în valoare de mai multe milioane de euro, potrivit www.leprogres.fr.

68 afișări
Imaginea articolului Un cuplu de tineri români, condamnat în Franţa

Cuplu de tineri români care au cumpărat mărfuri furate, condamnat în Franţa

70 perechi de ochelari de soare, în valoare de câteva mii de euro şi articole de îmbrăcăminte, toate provenind de la două spargeri comise în Givors şi, respectiv, Drôme, au fost găsite de poliţiştii francezi în timpul unei percheziţii în Saint- Fons.

În acest apartament trăia un cuplu de români, care au cumpărat mărfuri furate, în speranţa de a le revinde în România.

Instanţa franceză i-a condamnat la patru, respectiv două luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, iar prefectul le-a impus să părăsească ţara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici