Un cuplu din Chile şi-a scos la vânzare pe internet viitorul copil

Un cuplu de tineri din Chile au scos la vâzare pe internet copilul lor care se va naşte în luna decembrie, contra sumei de 100.000 de dolari, pentru a-şi cumpăra o maşinǎ sport şi o casǎ, relateazǎ, joi, AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Un cuplu din Chile şi-a scos la vânzare pe internet viitorul copil

Un cuplu din Chile şi-a scos la vânzare pe internet viitorul copil

Tinerii, care mai târziu au scăzut preţul la 13.700 de dolari, au plasat anunţul pe site-ul de vânzǎri locale, la rubrica "alte servicii".

Fetiţa, care se va naşte înainte de Crǎciun anul acesta, este copilul lui Juan, în vârstǎ de 20 de ani şi al Carolinei, de 16 ani din oraşul Puerto Montt, situat la 1.000 de kilometri de capitala Santiago.

Vânzarea a fost descoperitǎ de jurnaliştii unui post de televiziune local, care s-au dat drept posibili cumpǎrǎtori, pentru a afla mai multe informaţii de la viitorii pǎrinţi.

Tânǎrul tatǎ voia sǎ-şi cumpere o maşinǎ sport şi un teren pe care sǎ construiascǎ o casǎ, în timp ce mama dorea sǎ-i cunoascǎ pe viitori pǎrinţi ai micuţei, lucru ce nu ar fi fost posibil în cazul unei adopţii legale.

Serviciul Naţional pentru minori, care a aflat din ziare despre vânzare, a internat-o pe viitoarea mǎmicǎ într-un centru specializat pânǎ la naşterea pruncului.

Justiţia din Chile nu poate lua mǎsuri împotriva cuplului, deoarece vânzarea copilului nu s-a concretizat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici