Doctorul care a ignorat coronavirusul şi a tuşit spre colegii săi a fost arestat

Doctorul Cory Edgar, medic ortoped la spitalul UConn Health din Connecticut, a fost arestat după ce mai mulţi martori au spus că „a ignorat intenţionat măsurile de siguranţă obligatorii în cazul pandemiei de coronavirus”. El şi-a lovit colegii, a tuşit intenţionat spre colegii săi şi a ţipat la mai mulţi pacienţi cu Covid-19. Medicul a fost arestat chiar la spital, în timpul serviciului.

7147 afișări
Imaginea articolului Doctorul care a ignorat coronavirusul şi a tuşit spre colegii săi a fost arestat

PENTRU SITE Doctorul care a ignorat coronavirusul şi a tuşit spre colegii săi a fost arestat

Luăm toate aceste afirmaţii în serios, iar problema a fost revizuită. Putem afirma, de asemenea, că orice angajat UConn Health, care prezintă simtome de Covid-19, a fost rugat să rămână acasă. În timpul acestei pandemii, toţi angajaţii sunt examinaţi înainte de a intra în spital”, a declarat Hellen Walker, directorul spitalului UConn Health.

Vineri, un alt bărbat din New Jersey a fost acuzat de ameninţări teroriste după ce a lovit intenţionat un lucrător dintr-un supermarket şi a strănutat către el.

Un alt bărbat, tot în New Jersey, a fost acuzat de hărţuire şi conduită dezordonată pentru că a încercat să tuşească spre ofiţerii de poliţie în timp ce era arestat sub acuzaţia de violenţă în familie.

SUA au depăşit recent Italia la numărul de cazuri de coronavirus. Peste 100.000 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19. Până în prezent, 1.477 de americani au murit din cauza virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici