Un elicopter militar canadian a dispărut de pe radar în apropiere de coasta Greciei

Un elicopter militar aparţinând forţelor armate canadiene, care participa la exerciţii militare NATO, a dispărut miercuri în largul coastei Greciei, fiind demarate eforturile de căutare şi salvare, au anunţat miercuri oficialii de la Atena, potrivit presei elene.

740 afișări
Imaginea articolului Un elicopter militar canadian a dispărut de pe radar în apropiere de coasta Greciei

Un elicopter militar canadian a dispărut de pe radar în apropiere de coasta Greciei

Avionul zbura în spaţiul aerian italian deasupra Mării Ionice când a dispărut de pe radar.

Potrivit presei elene la bord se aflau între trei şi şase persoane.

Un purtător de cuvânt al Alianţei nord-Atlantice a confirmat că a avut loc un incident care a implicat un elicopter care a zburat de pe o navă sub comanda NATO.

Echipajele de căutare şi salvare ale NATO caută aeronava în apele internaţionale în apropierea  insulei Kefalonia din Grecia.

Autorităţile elene au declarat că nu li s-a solicitat ajutorul, deoarece zona este departe de continentul grec şi în afara zonei în care ţara are responsabilitatea operaţiunilor de căutare şi salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici