Un episcop a fost înjunghiat în timpul predicii transmise online dintr-o biserică din Sydney

  • Un episcop şi mai mulţi credincioşi au fost înjunghiaţi în timpul predicii.
  • Incidentul a avut loc luni într-o biserică din Sydney, Australia.
  • Slujba era transmisă în direct.
1129 afișări
Imaginea articolului Un episcop a fost înjunghiat în timpul predicii transmise online dintr-o biserică din Sydney

Un episcop a fost înjunghiat în timpul predicii transmise online dintr-o biserică din Sydney

Un episcop şi alte persoane au fost înjunghiate în timpul unei predici din Sydney, care a fost transmisă online, relatează presa locală, potrivit BBC.

Incidentul s-a produs luni în suburbia Wakeley. Un bărbat îmbrăcat în haine închise la culoare s-a apropiat de episcop şi l-a lovit. Mai multe persoane încearcă să intervină şi apoi se aud numeroase ţipete. Ulterior, suspectul a fost arestat. Nicio victimă nu a fost rănită grav.

Membrii comunităţii au fost rugaţi să evite zona.

Incidentul are loc are loc la câteva zile după ce şase persoane au fost ucise într-un mall din acelaşi oraş. Atacatorul a fost împuşcat ulterior de un poliţist. Nu există nicio informaţie care să arate că incidentele au legătură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici