Un frigider „deştept” îţi comandă automat bere | VIDEO

Un frigider „inteligent” are potenţialul de a deveni cel mai bun prieten al omului.

780 afișări
Imaginea articolului Un frigider „deştept” îţi comandă automat bere | VIDEO

Un frigider „deştept” îţi comandă automat bere | VIDEO

O companie din Japonia a dezvăluit marţi un frigider „deştept” conceput pentru a ţine evidenţa berilor consumate – şi de a comanda automat mai multe atunci când numărul este periculos de scăzut.

Invenţia, numită DrinkShift, este printre miile de produse high-tech expuse la conferinţa anuală Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Frigiderul prietenos creat de compania Shiftall, cu sediul la Tokyo, are o capacitate de 13 beri şi foloseşte senzori pentru a detecta numărul de sticle aflate înauntru.

Alte produse prezente la conferinţă au fost un televizor LG flexibil, capabil să se ruleze atunci când nu este folosit.

De asemenea, un alt produs inteligent a fost valiza „inteligentă” îşi urmăreşte proprietarul oriunde s-ar duce acesta. Valiza se numeşte Oviz şi este echipată cu cinci camere care folosesc recunoaştere facială pentru a te găsi chiar şi în mulţimi. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici