Un individ a atacat mai multe persoane cu un cuţit într-o şcoală din Slovacia

Un individ a atacat mai multe persoane cu un cuţit, joi, într-o şcoală din Slovacia, omorând o persoană şi rănind altele înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

1364 afișări
Imaginea articolului Un individ a atacat mai multe persoane cu un cuţit într-o şcoală din Slovacia

Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma unui atac produs într-o şcoală din Slovacia

Atacul a avut loc într-o şcoală elementară din orăşelul Vrútky, în nordul Slovaciei.

Un individ în vârstă de 22 de ani a atacat mai multe persoane cu un cuţit. Directorul adjunct al unităţii de învăţământ a fost ucis în atac.

Alte cinci persoane - doi elevi, un profesor şi doi agenţi de poliţie - au fost răniţi, afirmă surse citate de site-ul de ştiri SME.sk.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie în timp ce încerca să fugă.

Şeful Poliţiei slovace, Milan Lucansky, a declarat, potrivit agenţiei Reuters, că atacatorul este un fost elev al şcolii.

Autorităţile slovace încearcă să afle motivul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici