Un individ înarmat care a vrut să intre în Biroul preşedintelui Iranului a fost arestat de autorităţi

Un iranian a fost împuşcat şi arestat după ce a încercat să pătrundă în clădirea în care se află Biroul preşedintelui Iranului, Hassan Rouhani, afirmă surse citate de presa de la Teheran.

149 afișări
Imaginea articolului Un individ înarmat care a vrut să intre în Biroul preşedintelui Iranului a fost arestat de autorităţi

Un individ înarmat care a vrut să intre în Biroul preşedintelui Iranului a fost arestat de autorităţi

Conform surselor citate, un bărbat care avea asupra sa o sabie ori un cuţit a încercat să treacă neautorizat de un cordon de securitate, pe strada Pasteur din centrul Teheranului.

Suspectul a fost împuşcat în picior de forţele de ordine şi a fost arestat preventiv.

"Încercăm să aflăm cine este individul şi care este motivul lui", a declarat Mohsen Hamedani, viceprimarul din Teheran, citat de agenţia de presă Fars.

În Iran au avut loc proteste violente în urmă cu câteva săptămâni, din cauza problemelor economice şi sociale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici