Un îngrijitor de la un parc zoo din Ucraina va locui cinci săptămâni cu leii în cuşcă

Un lucrător de la grădina zoologică din Ucraina va trăi timp de cinci săptămâni într-o cuşcă cu lei, dorind astfel să atragă atenţia publicului în scopul de a strânge fondurile necesare extinderii zonei în care trăiesc animalele.

334 afișări
Imaginea articolului Un îngrijitor de la un parc zoo din Ucraina va locui cinci săptămâni cu leii în cuşcă

Un îngrijitor de la un parc zoo din Ucraina va locui cinci săptămâni cu leii în cuşcă (Imagine: AFP)

Intrat marţi în cuşca mamiferelor, Alexandre Pylychenko a spus că-şi va petrece următoarele 35 de zile acolo pentru a desena leul şi leoaica.

Bărbatul speră să-şi vândă operele şi banii să fie folosiţi pentru a construi noi locaţii pentru extinderea parcului zoo.

În timpul celor cinci săptămâni, gardianul, în vârstă de 40 de ani, are şi intenţia de a ajuta o leoaică să nască.

"Sper că atitudinea şi optimismul meu pentru acest proiect vor fi înţelese de oameni", a precizat acesta într-un comunicat, publicat pe site-ul grădinii zoologice din oraşul Vassilivka.

Angajatul a explicat ziarului local Nash Gorod că şi-a propus să părăsească cuşca doar pentru a face câte un duş şi pentru a merge la baie, dar va dormi pe o platformă de lemn în interiorul cuştii cu cei doi lei, Katia şi Samson.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici