Un jurnalist italian a fost rănit într-un atac produs pe frontul din Ucraina

Un jurnalist italian, de la cotidianul La Repubblica, a fost rănit în urma unui atac produs în Ucraina, atribuit forţelor militare ruse, iar interpretul care îl însoţea a fost ucis.

205 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist italian a fost rănit într-un atac produs pe frontul din Ucraina

Sursa foto: Twitter

"Corrado Zunino, jurnalist al publicaţiei La Repubblica, rănit la umăr în cursul unui atac cu dronă comis în Herson, este în stare bună şi este monitorizat de Ambasada Italiei din Kiev. Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, a asigurat că va oferi colaborarea deplină a autorităţilor ucrainene", a declarat, prin Twitter, Antonio Tajani, ministrul italian de Externe şi vicepremier.

Redacţia cotidianului La Repubblica a anunţat că jurnalistul Corrado Zunino a fost rănit într-un atac produs la periferia oraşului Herson, atribuind incidentul lunetiştilor ruşi.

Bogdan B., interpretul care îl însoţea pe jurnalistul italian, a fost ucis în atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici